Audit intern

Eficienta. Eficacitate.

Fiecare societate, indiferent daca lucreaza intr-un sistem de management ISO sau nu are implementate anumite proceduri de lucru, documentate sau nu. Credeti ca toate procedurile implementate in companie eficientizeaza afacerea dumneavoastra?

Auditul Intern este o activitate independenta si obiectiva, care da asupra unei organizatii o asigurare in ceea ce priveste gradul de control detinut asupra operatiunilor, o indruma pentru a-i imbunatati operatiunile si contribuie la asigurarea unui plus de valaore.

Auditul Intern ajuta organizatia sa-si atinga obiectivele, evaluand, printr-o abordare sistematica si metodica procesele de management, procesele de control si de management a riscurilor din cadrul intreprinderii si facand propruneri pentru a consolida eficacitatea.

El da astfel un plus de valozare in Intreprindere, deoarece creste gradul de complexitate al gestiunii Intreprinderii, iar pe de alta parte sprijina implementarea sistemului de control intern caracterizat prin rationalitate si eficienta.

Auditul intern este subordonat conducatorilor entitatilor devenind un instrument puternic de depistare a riscurilor din organizatiile în care functioneaza.

Verificam si propunem solutii fiabile pentru eficientizarea procedurilor deja existente in compania dumneavoastra.

Va oferim urmatoarele solutii:

Servicii de audit intern ale sistemelor de management si audituri financiare

Servicii de audit intern externalizate

Asistenta in implementarea procedurilor de audit intern

Revizuirea design-ului si a eficientei operationale a controlului intern implementat de catre client

Evaluarea procesului de management al riscurilor